Friday, February 4, 2011

mari dengar khutbah jumaat...

salam...

ini pendapat saya je la, khutbah jumaat tak perlu dipolitikkan...be natural inside the mosque.
doa juga xperlu dipolitikkan....
jika perlu buat ceramah politik, buat la selepas solat jumaat...khutbah adalah medium utk berpesan2 dan mengigatkan sesama islam..bukan memburukkan orang lain. jika iman kamu tinggi, jagan merendahkan iman orang lain..jika bercakap tanpa bukti, itu dikira fitnah dan jika benar sekalipun, ia tetap mengata keburukkan orang di dalam masjid yakni rumah Allah...
jom pekena cendoi pas solat jumaat..:)

Anything can happen in football..YNWA

salam 1 Malaysia..

lama rasanya tak update blog ni. tapi takpa. kalau tulis pun belum tentu orang baca.haha...

1.ok, sebagai peminat Liverpool FC, saya agak terkilan dengan pemergian Fernando Torres (FT9) ke Chelsea iaitu seteru utama LFC di BPL.

2.xsangka, setelah 4 tahun, dia boleh berubah hati sebab nak main kt UCL. takpe la, dia ada cita2 sendiri tapi kenapa di pertegahan season?

3.peminat LIVERPOOL  adalah yg paling setia dan besemangat dan sentiasa percaya pada dia walaupun time dia main mcm pondan. okla. semoga dia bejaya. thanks for the goals torres or traitorres!

4.Tahniah Liverpool berjaya membawa masuk Andy Carroll (AC9) dan Kuis Suarez (LS7) ke Anfield. dan LS7 da tunjukkan impaknya setelah 16min masuk ke padang sebagai super sub!!!haha.good boy!!! AC9 still injured but he will be the next big thing.
yeahhh

LS7

AC9

5. Ahad ni Chelsea lwn LFC. macam drama ek?boleh lak jumpa pas controversial transfer and Torres dijangka main.hahaha. dan dia bersemangat nak score lawan LFC. kita tgu dan lihat saja....

6. bak kata King Kenny, " no one is bigger than our club"...if u think like dat, ur stupid..YNWA!!

salam:)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...